PWZZ.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.
donderdag 14 oktober 2021
17.30
 Regenboog

Griekse avond (Diaconie)


Welkom op de Griekse avond 14-10 van de Diaconie

Zaterdag 16 oktober is het internationale Wereldvoedseldag, in het leven geroepen om aandacht te vragen voor grote voedselvraagstukken en te zoeken naar oplossingen. We mogen zowel de mooie kant van eten vieren als aandacht besteden aan de moeilijkere kant ervan.

Op donderdag 14 oktober organiseren ZWO en diaconie een maaltijd in de Regenboog, voor alle drie de wijken van de PWZZ. Inloop vanaf 17.30 uur, begin van de maaltijd 18.00 uur.

We eten gezellig met elkaar een Grieks 3-gangenmenu en besteden daarna aandacht aan ons jaarproject Vluchtelingenkinderen in Griekenland. De opbrengst is bestemd voor het jaarproject. Wij vragen als richtbedrag een bijdrage van € 5. Eten verbindt, komt u ook? Kunt u niet komen eten, maar wel de avond meemaken vanaf 19:30 uur, dan even goed heel welkom.

U kunt zich tot uiterlijk maandag 11 oktober voor 20.00 uur opgeven. (bij Ria van Dam of Tineke Blankespoor -zie hiervoor de nieuwsbrief - of schrijf uw naam op de lijst bij de uitgang van de kerk.) We zien u graag.