PWZZ.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

Werkgroep Vieren


Samenstelling werkgroep Vieren
Voorzitter a.i.(tot half februari 2022): Tineke van Goeverden (tvangoeverden@casema.nl )
Leden:
Gerda Vooijs
Jan de Geus
Wout van Goeverden
Joop de Groot
Sandra Hermanus-Schroder
Deborah de Korte
Hilde Maassen
Cokky Opschoor
Trudy Sneller
Eveline van Velzen
Ton Verheijke
Arie Vooijs
Petra Vossegat
Jeanette Vriend
Wilmy van Wattum
Janny de Zeeuw

Taken
In een verdeelde samenleving waar alleen het individu telt, proberen wij bruggen te bouwen tussen de mensen die wonen en/of werken in de Zoetermeerse wijken Rokkeveen, Meerzicht, Driemanspolder, Palenstein, Stadscentrum en Dorp. Iedere zondagochtend komen wij samen om het evangelie van Christus te vieren in een protestantse eredienst. Hierbij is de Bijbel onze belangrijkste inspiratiebron. Iedereen is hierbij welkom en mag actief zijn of haar steentje bijdragen.

Geregeld vieren wij ons geloof met andere geloofsgemeenschappen in Zoetermeer. Ook bieden wij ruimte voor vieringen gericht op speciale doelgroepen binnen onze gemeenschap. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:
* Kapelvieringen in de Regenboog waarbij het accent ligt op de spirituele beleving
* Kliederkerkvieringen in de Oase, waarbij het accent ligt op actief met (klein)kinderen ontdekken wat het geloof inhoudt.

Omdat het in deze 'Corona' tijd beperkt mogelijk is om bij elkaar te komen zijn de wekelijkse vieringen live te volgen op ons YouTube kanaal (Wijkgemeente Pelgrimskerk Oase Regenboog). Wij nodigen u van harte uit voor onze vieringen. De uitzendingen blijven ongeveer een maand beschikbaar.

Vergaderfrequentie
De werkgroep komt ca. 10 x per jaar bij elkaar.