PWZZ.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.
zaterdag 14 mei 2022
14.00 uur
 De Oase

Afscheidsfeest van De Oase


Zoals u waarschijnlijk inmiddels al weet, is op zaterdagmiddag 14 mei het afscheidsfeest van de Oase! U kunt binnenlopen vanaf 14.00 uur. Om 14.15 uur starten we met een welkomstwoord van de voorzitter van de wijkkerkenraad. Er is koffie, thee, limonade en gebak en we kunnen bijpraten aan tafeltjes in de kerkzaal. We verheugen ons erop elkaar eindelijk weer in levenden lijve te ontmoeten. Sommige mensen hebben we al lang niet meer gezien of gesproken.

Onze oud-predikanten zijn ook uitgenodigd en een aantal heeft al laten weten te zullen komen. We gaan in groepjes onze kennis testen van oude of recente geschiedenis van onze wijkgemeente in Meerzicht en van kerkelijk Zoetermeer. Een beetje Bijbelkennis is ook handig. Verder zal er wat muziek zijn, een onderdeel ‘afscheid/bedanken’ en foto’s van vroeger. Maar de ontmoeting met elkaar is het belangrijkste.

Natuurlijk vergeten we de inwendige mens niet. We sluiten af met pannenkoeken. Dat zal rond de klok van 18.30 uur zijn.

Iedereen is welkom op 14 mei in de Oase, zeker ook mensen van ‘buiten De Oase’. Ook de jeugd is van harte welkom! Tieners kunnen in hun eigen ruimte terecht en voor kinderen is er een knutseltafel.

Als u mee wilt eten met de pannenkoeken, moet u zich uiterlijk 8 mei opgeven. Graag ook even laten weten met hoeveel mensen u wilt komen.

Opgeven kan telefonisch bij Mary Lemmers: T. 079 3514719, of per e-mail bij Tineke van Goeverden: tvangoeverden@casema.nl. Ook pannenkoekenbakkers worden van harte uitgenodigd zich op te geven: vele handen maken licht werk!

De commissie afscheidsfeest Oase: Arie van den Berg, Tineke van Goeverden, Thea Heemskerk, Annie Huls, Mary Lemmers, Els Rijksen, Coby Schoonen, Trudy Sneller en Gerda Vooijs.