PWZZ.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.
vrijdag 20 januari 2023

LunchPlus - Kerk zijn voor alle generaties


LunchPlus - Kerk zijn voor alle generaties is toch wat wij willen!

Onze predikanten Els en Jan hebben samen met de jonge ouders bedacht om een gezamenlijke bijeenkomst te organiseren waarbij ouders én kinderen ’t naar hun zin hebben. Afgelopen zondag om 12.00 uur stond de lunch klaar. 10 ouders en 15 kinderen werden in de watten gelegd met soep en pannenkoeken.

Hoef ik niet af te ruimen, vroeg één van de ouders. Neen vandaag niet!

Na de lunch werden de ouders uitgedaagd om aan de hand van foto's te vertellen hoe voor hun geloven eruit ziet. Bijzonder om dat van elkaar te horen. Soms herken je dingen van elkaar en je ziet ook ieders eigenheid. De volgende vraag was: hoe deel je wat je gelooft met je kinderen? We kwamen tijd tekort om daarover goed door te praten, maar concludeerden wel dat je eigen doen en laten daarin cruciaal zijn, meer dan welke uitleg ook.

De kinderen hadden een eigen speelprogramma in de kerkzaal. Fantastische foto’s hiervan vind u in het beveiligde deel van de website. Treinen werden uitgelegd, ballonnen opgeblazen met een kindermuziekje op de achtergrond. Kerkzaal als speellokaal.

Tien vrijwilligers hebben de lunch en ’t kinderprogramma verzorgd. Fijn om voor elkaar te zorgen én dat iedereen genoot.

Dank aan iedereen die er was!

Met hartelijke groet,
Sofie van der Linden
(ouderling communicatie)