PWZZ.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.
vrijdag 24 november 2023

Jorn Rietveld


Het gaat goed met Jorn en zijn masteropleiding. Uw giften en toezeggingen aan Wycliffe, een bijdrage van de Klaver-4-maaltijden, de opbrengst van onze pub-quiz avond.... de actie gaat lopen.

Er is ook fantastisch nieuws van het College van Diakenen: vanaf 1 januari 2024 doneren zij voor 2 jaar, € 500,- per maand. Totaal is er al € 30.000,- door gemeente Leerdam en Zoetermeer ingezameld. Wat fantastisch! Doe ook mee! Lees de Nieuwsbrief die in de Regenboog ligt en vul de machtigingskaart in. Hartelijke groet van Jorn en de ThuisFrontCommissie,

Sofie van der LInden
(ouderling communicatie)


20-10-2023:

Hallo allemaal,
Weer een kleine update van mij. Mijn eerste module is afgelopen en daarmee zijn we over de helft! Mijn dagen beginnen hier om 8 uur met een ontbijt en dan van 9 tot 3 uur colleges met halverwege nog een lunch. ’s Avonds is er tijd voor ontspanning of zelfstudie, beide zijn af en toe nodig. De vorige module ging vooral over taal en cultuur. We hebben alle klanken leren onderscheiden en uitspreken die de wereld rijk is en geleerd welke problemen je kan ervaren als je in een andere cultuur gaat leven. Ook hebben we een talen practicum gehad waarin we oefenden met een taal leren. Voor mij was dat Koerdisch wat een bijzondere taal is aangezien ik in Koerdistan ben geweest. De komende module gaat over gemeenschap en hoe je ervoor kan zorgen dat je die op een gezonde manier opbouwt. We zijn er pas net mee begonnen dus meer weet ik nog niet.

Groetjes,
Jorn


28-06-2023:

Twee weken geleden heeft Jorn Rietveld verteld over het werk dat hij gaat doen in Papoea Nieuw-Guinea en over zijn motivatie om te worden uitgezonden.

Het is belangrijk dat wij als uitzendende gemeente hem steunen, door gebed, door de Nieuwsbrief te lezen die hij daarvandaan gaat verzorgen en door financiële steun; per jaar is € 35.000,- nodig.

Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op Jorns website: jornnaarheteindevandewereld.com:
Ga naar: -zelf meedoen, -leef mee, - aanmelden Nieuwsbrief.

Financiële steun geven kan d.m.v. machtigingskaarten die in De Regenboog bij de uitgang liggen en maandag 31 juli ook in De Oase, of via de website van Wycliffe: wycliffe.nl: Ga naar: -menu, - veldmedewerkers, -Jorn Rietveld, lees meer, -doneer nu.
Dan vindt u een formulier om speciaal voor Jorn te doneren.

Het zou heel mooi zijn als Jorn brede steun krijgt vanuit Zoetermeer Zuid!

Namens de TFC,
Willy Tieman