PWZZ.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.
vrijdag 13 mei 2022

Nieuw jaarproject diaconie


Dit jaar hebben we als diaconie van de PWZZ voor ons jaarproject een binnenlands doel gekozen. Stichting Oosterfaantje ...

Stichting Oosterfaantje Zoetermeer richt zich op gezinnen die niet in aanmerking komen voor ondersteuning van de voedselbank, maar wel moeilijkheden ervaren om rond te komen. Zij vinden het belangrijk dat ook deze mensen in de gelegenheid zijn om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. In de afgelopen tijd hebben zij een enorme toename gezien van het aantal gezinnen dat een beroep doet op voedselhulp via de stichting.
Ze geven 6 dagen per week pakketten uit vanuit hun ruimte aan de Wattstraat. Ze zamelen tweemaal per jaar houdbare producten in via particulieren en ontvangen structureel voedsel van een supermarkt en Hello Fresh. Waar ze dringend behoefte aan hebben is uitbreiding van hun opslag voor de houdbare producten.

Het zou mooi zijn als wij met elkaar de financiële middelen inzamelen om de benodigde stellingkasten te kunnen doneren. In ieder geval zijn de collecte tijdens de middagdienst van 15 mei en alle avondmaalscollectes dit jaar bestemd voor Stichting Oosterfaantje.

Meer informatie bij de diakenen of op www.oosterfaantje.nl