PWZZ.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

Ds. Jan van der Wolf


Jan van der Wolf (1962) groeide op in Vlaardingen. Na een jaar sterrenkunde te hebben gestudeerd stapte hij over naar theologie. Na zijn studie werd hij pastoraal werker in Pijnacker. In juni 1993 werd hij samen met zijn vrouw Els bevestigd tot predikant van de Hervormde gemeente Veenwouden (Friesland). Daarna werkten zij in Zeewolde en Voorburg. In mei 2022 werden zij verbonden aan deze geloofsgemeenschap.

Jan ziet als zijn grootste uitdaging: mensen helpen te verstaan dat zij door God gekend en onvoorwaardelijk geliefd zijn. Die onvoorwaardelijke liefde geeft immers een ongekende vrijheid en vreugde. Zijn missie is om ieder mens die op zijn weg komt daar iets van te laten ervaren. Het spreekt voor hem vanzelf dat dat niet ophoudt bij de grenzen van de kerk. Ook vindt hij het belangrijk om met elkaar de waarom-vraag te stellen. Wat drijft ons ten diepste? Wat hopen we te bereiken als kerk? Door met elkaar van hart tot hart hierover te spreken ontstaat er vaak in alle kwetsbaarheid een kostbaar geloofsgesprek.

Andere passies zijn: museumbezoek, wandelen en fotografie. Els en Jan hebben drie zonen, die intussen de deur uit zijn.T (079) 889 74 32
M 06 3863 6293 (ook whatsapp)
E jtvanderwolf@gmail.com 
Beschikbaar: ma. t/m vr.

Pastoraal bezoekwerk
Voor wijken met postcode eindigend op:
-11 (Stadscentrum)
-22 (Palenstein)
-16 (Meerzicht) behalve Albrandswaard
-19 (Rokkeveen)